ID: 137111
Zakończone 20.04.2025
Manager lokalu gastronomicznego
UWAGA! Zachowaj ostrożność
odpowiadając na ofertę pracy zachowaj szczególną ostrożność gdy potencjalny pracodawca żąda:
- wpłaty zaliczki na poczet procesu rekrutacyjnego;
- przesłania skanu / kopii dowodu osobistego lub jakiegokolwiek innego dokumentu tożsamości.
Tego typu praktyki są bezprawne i mogą wskazywać na chęć oszustwa.
W każdej tego typu sytuacji prosimy o niezwłoczny kontakt z nami.
Zwróć szczególną uwagę czy oferta pracy zawiera niezbędne dane kontaktowe pozwalające jednoznacznie zidentyfikować pracodawcę;
- numer telefonu,
- adres e-mail (najlepiej w domenie firmowej, a nie darmowy - typu: @gmail.com, @wp.pl, @o2.pl, itp.),
- adres siedziby.
Opis
Manager lokalu gastronomicznego
Dołącz do największej sieci spaghetterii w Polsce, działającej od 2011 roku i wykorzystaj swoje doświadczenie, miłość do gastronomii i podejmij wyzwanie jako Manager lokalu Makarun.
CV proszę przesyłać na adres: joanna11.92@o2.pl
Skontaktuję się z wybranymi kandydatami
WYMAGANIA:
- doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany bądź zbliżonym stanowisku,
- posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych;- uczciwość, pozytywna energia, dynamika w działaniu;
- nastawienie na realizację celów;- wysoko rozwinięte zdolności miękkie;
- umiejętności analityczne, dobra znajomość excela;
- dyscyplina w zakresie efektywnego planowania czasu pracy swojego i podległego zespołu;
- gotowość do pracy organicznej na zmianie- dzięki temu doskonale zbudujesz swój autorytet w zespole;
- mile widziana umiejętność prowadzenia rekrutacji oraz przeprowadzania szkoleń nowych pracowników.
OFERUJEMY:
- stabilną współpracę, pewne godziny pracy oraz umowę o pracę;
- stałą pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku;
- wynagrodzenie podstawowe oraz premie stanowiskowe;
- możliwość wprowadzania własnych pomysłów i rozwiązań usprawniających pracę;
- narzędzia niezbędne do pracy.
PODSTAWOWE OBOWIĄZKI:
- utrzymywanie zespołu i przeprowadzanie szkoleń Pracowników w przypadku zmian w zespole;
- aktywne uczestnictwo we wszystkich czynnościach związanych z pracą w lokalu;- kontrolowanie stanów magazynowych i sporządzanie zamówień;
- weryfikacja jakości oraz standardów sieci i doszkalanie Pracowników;
- uzupełnianie oraz analityczna praca z raportami stosowanymi w sieci, celem utrzymania odpowiedniego wyniku finansowego podległej jednostki;
- analizowanie i wdrażanie zmian, ulepszeń, akcji marketingowych i proponowanie działań. Zainteresowane osoby zachęcamy do przesyłania swojego CV w odpowiedzi na ogłoszenie. Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych